Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nosit, či nenosit...tepláky?

Když jsem vstupovala do manželství, přísahala jsem si, že v životě nebudu před manželem chodit v teplákách, pokud se zrovna nevypravím na pravidelný přespolní běh, nebo se nebudu oddávat svým jogínským vášním. Stejný slib dávala i Alex Hrouzková Doležalová svému novomanželi Jiřímu X. Doležalovi (na rozdíl ode mě ho splnila, i když jiné sliby se zase krapet vytratily...). Vždycky jsem chtěla, abych se manželovi líbila, aby si každý nový den mohl jen tak pro sebe říct: „To mám ale krásnou ženskou.“

Jenže ouha, já se k manželovi nastěhovala a on si hned o prvním společném víkendu vlezl do svých „hodobóžových“ tepláčků. Já s tím bojovala jak se dalo. Jenže bydlíme na vesnici a vyrážet do lesa v džínsách nebo sukýnce je krajně nepraktické a přiznejme si, i dost nepohodlné. A tak netrvalo dlouho a já si pořídila své první tepláky na takové to domácí nošení. Vůbec nenaplňovaly mou utkvělou představu hnusných modrých tepláků s nepěknou gumou kdesi tam dole (jak si je pamatuji z dětství). Jsou krásné, červené, dlouhé, pohodlné, mám dokonce pocit, že mě jemně zeštíhlují a dávají mi příjemný mladistvý vzhled. Cítím se v nich jako ryba ve vodě.

Netrvalo dlouho a pořídila jsem svým sexy červeným teplákům další sourozence, neméně atraktivní a podobně oblíbené. A tak najednou doma dělám to, co jsem dělala kdysi, když jsem byla ještě dítko školou povinné. Tehdy jsem přišla ze školy, hodila na sebe tepláky (ano, ty odporné s gumou na konci), mrskla taškou do kouta a hurá ven. Dnes je to stejné, kalhoty sundávám hned jak vyřídím své povinnosti (nákup, doktor, školka....) a skáču do svým milovaných tepláků.

Možná je to trochu prohra, ale na ty ostatní věci jsem nikdy nerezignovala, neb nehodlám svého manžela fyzicky odrazovat. To znamená, že možná nosím tepláky, ale jsou moc hezký, vždycky mám umyté vlasy, každý den se příjemně navoním, ráda se trochu namaluju...jen tak pro dobrý pocit. Občas na sebe hodím své nedomácí sportovní tepláky (které už nejsou tak „dyzajnově vytuněný“) a zamakám na svém těle, aby bylo dostatečné pružné a netučné, neb OTP (okrasné tukové prstence) nevnímám jako přitažlivou součást svého třicetiletého tělíčka.

Mám sice dvě děti, ráda nosím tepláky.......ale nerezignovala jsem na svůj vzhled, vždyť to by si přece můj manžel ani nezasloužil. Všem ženám tudíž vzkazuji..noste tepláky, ale po „ženském“ způsobu (a prosím...ne ty s gumou na konci). Je dokonce spousta kluků, co tepláky fakt žerou, kdopak by dnes neznal hymnu nás „teplákofilů“ od borců z kapely Nightwork?

Autor: Kateřina Kudrmanová | středa 22.2.2012 20:45 | karma článku: 19,20 | přečteno: 2641x
  • Další články autora

Kateřina Kudrmanová

Což takhle zajít do posilovny?

Nikdy jsem nebyla vyznavač posiloven. Do fitka jsem chodila buď na jógu, nebo si zaběhat na pás (a spíše sporadicky). O milovnících posilky jsem měla dost zkreslené představy ovlivněné obecnými předsudky. (Jako, že jsou tam jen svalnatí vygumovanci, co hekají, prohlíží si své vyboulené svaly v zrcadle a cpou se anaboliky.) Zrovna jsem žila své bohémské období a lidi, co chodili pravidelně cvičit a nedej bože se zabývali zdravou stravou, mi připadali jako mimozemšťané. Popravdě na svých tazích přes vinárny a hospody jsem moc takových nepotkala (nebo jsem je neviděla skrz cigaretový dým).

28.2.2014 v 22:15 | Karma: 12,84 | Přečteno: 479x | Diskuse| Ostatní

Kateřina Kudrmanová

Olympijské dítě

Zimní olympiáda...čtyři roky utekly jako nic. Čtyři „dlouhá léta“ jsou za námi a já si to pamatuju jako včera. Doktor se mě ptal, po jaké době mám kontrakce. Věděla jsem to přesně: „No, kontrakce trvá stejně dlouho jako vystoupení snowboardistky na U-rampě a pak je mi je dobře do chvíle než nastoupí další závodnice.“ Doktora to celkem pobavilo a došel k závěru, že naše malá sportovkyně vyskočí na svět cobydup.

19.2.2014 v 13:20 | Karma: 20,75 | Přečteno: 1149x | Diskuse| Ostatní

Kateřina Kudrmanová

Jillian Michaels je zpátky…a stojí to za to!

Právě jsem dočetla její novou knihu: „Vyhrajte boj o štíhlé tělo.“ (http://www.anag.cz/vyhrajte-boj-o-stihle-telo-ma-osobni-tajemstvi-jednoducheho-rychleho-a-trvaleho-zhubnuti/d-94261/?utm_source=kudrmanova&utm_medium=recenze&utm_campaign=slim+for+life)

14.11.2013 v 21:50 | Karma: 9,96 | Přečteno: 2164x | Diskuse| Ostatní

Kateřina Kudrmanová

Žiju…běhám…

Tak jsem se do toho běhání pořádně opřela. V červenci jsem poprvé uběhla trasu delší než deset kilometrů. Pokořila jsem tu magickou hranici, ke které jsem od loňského léta vzhlížela a neodvážila se jí překonat – jen jsem jí jemně oťukávala svým maximem 8 km.

4.9.2013 v 10:07 | Karma: 3,59 | Přečteno: 59x | Diskuse| Ona

Kateřina Kudrmanová

Povinnost mě žádá....využít svého voličského práva!

Prapodivná, zvláštní zima. Den je pustý, pochmurný. A já si tu hlavu lámu, koho hodím do urny.

11.1.2013 v 23:35 | Karma: 9,22 | Přečteno: 739x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:15

Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:14

Aktualizujeme Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

V plaveckém bazénu v Řepích utonul muž, nejspíš měl zdravotní problém

25. dubna 2024  16:09

Ve veřejném plaveckém bazénu v pražských Řepích ve čtvrtek utonul přibližně sedmdesátiletý muž....

Pořadatelka nahé párty dostala v Rusku pokutu, provinila se kritikou války

25. dubna 2024  15:14

Moskevský soud ve čtvrtek uložil pokutu 50 tisíc rublů (asi 12 750 korun) televizní moderátorce a...

  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1900x
Asi bilancuju. Poslední rok, kdy mám na začátku dvojčíslí svého věku číslici 3, děti už jsem "úspěšně" dovedla do školních lavic. Stále žiji (zcela dobrovolně a ráda) s jejich otcem. Od běhu jsem se přesunula k józe. Určitě jsem nabrala i nějaké ty zkušenosti......ale jinak platí to, co mi už kdysi povídala babička: "To si tak v 10 letech říkáš, že se to děsně táhne....než jsou prázdniny, než půjdu poprvé tancovat, než se vdám....a najednou máš šedivý vlasy, kopa dětí ti říká babi a ty už si ani nemůžeš vzpomenout, jak se všechny jmenují, ale tam hluboko uvnitř jsi to pořád ty - se všemi touhami, talenty i neduhy.....jen už tolik neřešíš, jestli se to do vlasů hodí červená pentle."

Seznam rubrik